stockholm dag 3

fuuuuuullt ös medvetslös, här är alla dagar som en stor enda fyllefest (med noll överdrift där).

dagen bjöd på bio med mina tre kusiner + mig. måste erkänna att man blir lite lätt psykad när man har sett en film som handlar om 50 chihuahuor som pratar svenska. lite konstigt sådär, med dock svider det att säga att filmen var bra..
julia, ena kusinen, ville dock gå på toa när det var tio minuter kvar! mitt i min gråtstund, filmen var faktiskt riktigt fin på slutet. min kusinn ellen såg direkt att jag grät, men mogen som jag är så har jag inte erkänt de än.

sen vill jag varna alla som ska färga ögonbrynen, ha koll på tiden!! jag kom på att jag hade färg på dom när jag plötsligt började känna en brinnande känsla.
frågade min moster om det vart bra och hon började skratta, vet inte riktigt hur man ska tolka de, men som tur är så tyckte morfar att de såg bra ut.  förövrigt så kallade morfar min nyårskjol för fnaskkjol, det är kanske där jag ska lägga min oro..
men kjolen och ögonbrynen kanske blir en fin kombo.

nu står min kusin hanna bredvid mig och leker med sitt lamm lammis, han har varit olydig och ska nu få en spruta.. ne, nu ska han visst sola!
när försvann all denna underbara fantasi för oss stora? så jävla tråkigt

estocolmo

jaaa, är nu i stockholm och har idag trängts på stan bland typ 100000000mijoner människor. såg en tjej på gina och det såg precis som om att hon hade blivit sprutbajsad i ansiktet! tagga ner med fondationen tyyyyyp. på tal om fondation så upptäckte jag igår kväll att min fondation hade gått sönder i necessären..................... jipppi.
är nu i täby och jag längtar faktiskt hem till alla mina prylar som jag fick i julklapp!!! tragiskt men sant.
imorgon kommer mina chokladbollar till kusiner och mamma nr.2, alltså min moster.

nu blire tv, pussohej!

kissanersigstämpel


17/12




bula

dagen invigde jag med att i enbart trosor svimma och ramla rakt ner i golvet, vilket resulterade i huvudvärk och en bula. när jag låg där på golvet så kände jag också hur jag började krampa och rätt som det var så stod jag upp igen och fattade ingenting, var totalt nollställd! 
hör hur emma skriker "gud va dålig du är", för hon trodde att jag hade trillat ur sängen. får övertala emma ett tag om vad som hände och sen tror hon mig.... ringer mamma och börjar gråta när jag hör hennes röst, det är nåt med mammor, dom får en alltid att börja gråta i sånna här tillfällen!
hon ställde iallafall min diagnos som var ett kraftigt blodtrycksfall/svimning och en timma senare satt jag på bussen påväg ner till stan för att möta mina stjärnor. 

imorgon blir det stan igen, emma och jag har två julklappar kvar att köpa. hann inte med det idag, vart stress (som vanligt) till bussen. nu sitter jag på mitt rum och ska snart slå in alla presenter, emma är bannlyst från de eftersom att det inte finns någon som är sämre på det än vad hon är! i värsta fall får hon kolla på....


älsklingar

hedersmord

ligger nu i sängen och lyssnar på denna låt för kanske 1000000gången på rad, finns igen som tjatar ut låtar som jag......
nu äre bara sömnen som fattas

vita nötter (produktplacering)

gula tänder är oattraktivt, jag kör på vita (läs den meningen med omtanke, gjorde säkert om den 5-6gånger för eran skull, ville få ut största möjliga kliiiiiiiimax!)

först använder jag mig av vanlig hederlig tandtråd
sen kör jag en runda med tandborsten och den här underverkstandkrämen från pepsodent, helt underbart bra! 
run and buy
som grädde på moset avslutar jag hela kalaset med listerine (fitta, fick listerine i sängen)


nu startar misson vita tänder



6 dagar senare

rumpan känns inte som en kroppsdel, jag ser ut som en dränkt hund, växlarna på cykeln har frusit, min ipod dog efter halva vägen, men jag bryr mig inte. för vi kommer få en vit jul (förhoppningsvis)!

ikväll har jag varit med min älskade vicktick. gjorde risalamalta, kollade skolkatalogen, SKVALLRADE, kollade på wild child och dräglade över alex pettyfer, hur kan man vara så olagligt snygg? med vicki är livet som bäst!


do you want 90minutes of pleasure? watch the movie  

ps. känseln i rumpan börjar nu komma tillbaka efter min cykeltur

alive

håret sitter kvar på huvet med en ny färg som faktiskt vart rätt bra med tanke på att jag har kletat dit skiten själv. 
nu pluggar jag, eller ska börja plugga, samhälls.... har mitt sista prov imorgon, sen juuuuuuuuloooooov, sen på kvällen blir det twilight med världens finaste vänner. 

Spontanitet med stort S

okej okej okej, har sju min på mig innan färgen i håret ska ut!

ibland blir jag förundrad av mig sjäv. klockan 00.04 så står jag och borstar tänderna, ser en gammal förpackning med hårfärg, mellan brun, och nu efter många om och med så sitter den i håret på huvet!
oooo, fyra min kvar, snabba!!!
nånstans där i mitten undra jag vad fan jag höll på med, för jag hade ingen aning om vad som hände på bakhuvet! ska bli kul att se imorgon. när ja står där och färgar för fullt så kommer jag på den briljanta idén att kleta lite på ögonbrynen också, sagt och gjort. klickar lite färg på pekfingret, för det mot ögonbrynet och KLUTT! RAKT NER I ÖGAT! jag trodde jag hade känt på ögonsmärta förrut, men de där slår fan allt, kan lova att jag såg brunt!
oooooo 2min kvar!
efter ett svidigt(?) öga, tappat burken med färg på mammas vita matta och två missfärgade kluttar på magen så får vi snart se om det var värt de, ska hålla er uppdaterade alla miljoner bloggläsare!


snygg posé

två min över tiden!!!!!!!!!!!!!!

två dagar ledigt

en sovmorgon ska jag ta ut imorgon, fastän jag har sovit hela helgen. hoppar över spanskan (igen.......) och i och med de så kommer jag inte ha min nästa spanskalektion på 4 veckor!!!!!! nästan ett möte med gud

ja, som sagt. sovit har jag gjort hela helgen, fast med goda anledningar och tack till anna som har väckt mig både lördag och söndag! luciavaka på sf vart det fredag-lördag med antonia, riktigt bra var det faktiskt! lyckades hålla mig vaken hela natten, nästan! men det är en riktigt bra bedrift för att vara mig, brukar vanligtvis somna så fort någon sätter på en film, är sjukt irriterande med tanke på att jag älskar att se på film! men emma tycker att den egenskapen hos mig är riktigt gullig....... not. 
så hela lördag sov jag från och till. till middag vart det pizza och det var ljuvligt. tyärr så kom illamåendet tillsammans med den ljuvliga middan och det firade vi med en stoooooor skål glass och tre dumlekakor. ibland vill jag veta vad min kropp tror att jag vill utsätta den för? jag brukar säga till alla som inte tar hand om sina kroppar att man ska se sin kropp som sin egen hund. min kropp är min hund och jag är husse och just nu är jag inte världens bästa husse. stackars min lilla (läs stora) kropp.
idag har iallafall ingenting hänt. skulle ha pluggat samhälls, men det vart inte gjort och jag vet att alla som kommer läsa kommer att tänka otippat och nej, det är de inte. mitt liv börjar bli alldeles för förutsägbart.

här kan ni iallfall se trailers på filmerna som vi såg på luciavakan på sf. riktigt bra var dom, fast sista filmen känns som en enda dimma, precis som när man har varit full, hehehehehehehehe..



andas ut

för första gången på hur länge som helst kan jag andas ut. ikväll ska jag inte ägna en enda tanke åt skolan, men nu när jag har all tid i världen så vet jag inte vad jag ska göra, typiskt va? blir väl till att kolla tv som vanligt, helt klart de bästa tidsfördrivet engligt mig!!

sitter just nu själv vid köksbordet och har avnjutit en middag i min ensamhet. vet dock inte hur jag ska tolka upplägget av min middag eftersom jag endast vart bjuden på en potatis och tre fiskpinnar. antingen var resten av familjen utsvultna (som jag är nu!), eller så kanske pappa ger lite hintar på att jag ska börja banta. det är värt att tänka på..





let's pretend that we are young again

i och med att jag nu har skapat mig en blogg så finns det kanske 1000000000000000000056 stycken bloggar, minst. så konkurransen är hård (....) så vi kan ju redan konstatera att mitt läsarantal inte kommer vara det högsta, så redan i det första inlägget så kan vi komma fram till att denna blogg är för min egen skull, eller nått..

nu, sängen. här kommer iallfall mitt nattasång som jag kallar det för! har alltid en sång som jag måste somna till, hittar en favvolåt som jag gnatar sönder och tillslut så hittar jag en ny nattasång.
här är iallfall nulägets nattasång
(känn hur trötta ni kommer bli)


RSS 2.0